torsdag 15 april 2010

Våräventyr.

Det har väl inte undgått någon att pappa jobbat en hel del på slutet. Förra veckan jobbade han hela veckan, då passade mamma och jag på att göra lite äventyr. Vi liftade med tant Becca till Gurkstaden och började med ett besök hos moster och Ina. Gissa hur glad jag blev när moster hade bokat bord på Thairestuarang?

Dagen efter åkte vi förbi mammas polare Åsa och där var det fullt ös som gällde. Jätteskoj!
Vilmer och Julian är Åsas två störtsköna killar. Vi lekte ända tills det var läggdags för Julian.Hos Becca finns det en hel del spännande saker om man säger så. Det bästa är att man får göra som man vill. Allra mest spännande är det att plocka med alla Cd-plattor. Det finns typ tusen."Tack för den goda laxen!"
Buss nummer 18 tog oss hem till Alina och hennes mamma Linda. Hon var supersöt min polare som nu är två månader ung. Hoppas vi ses snart igen.
Mamma råkade gå förbi en av "Sveriges bästa MQ" och var bara tvungen att kika in på Rean.
Hemma hos moster blir man påmind vad det handlar om ; "Carpe Diem" . Med detta i hjärtat drog vi oss vidare till Bergslagsskogen för besök hos bl. Bella och Mio."Hallå! Kommer ni aldrig ut?"
"Jasså, där var du. Kom igen nu så kör vi!""Men var är moster då? Tittut!"Det skall börjas i tid. Mycket spännande att provsitta fyrhjulingen. "Brum, Brum".Sedan grillade vi korv förstås...
...och det var KUL!

"Men hallå! Tjena morfar, är du också här?"
På kvällen sov jag som en stock hos mormor och morfar. Leon var dock vaken när mamma kom på besök i Carl-Jans trakter.
"Visst har Leon en fin lampa? Mmm, jättefin. Man blir lite avis."
Sedan kom solen och värmde på oss. Det är så skönt. Hoppas att våren är här på riktigt nu. Moster gav mig massa mumma......och jag njöt till fullo. Man blir dock väldigt törstig av mycket choklad. Vilken tur att mormor vet det.Nu hoppas vi att den är här på riktigt...våren alltså...och att det dröjer ett tag tills tomten kommer.
TREVLIG VÅR PÅ ER ALLESAMMAN.

2 kommentarer:

  1. Underbara vecka! Fler väntar! Kram

    SvaraRadera
  2. Lina Bella o Miofredag, 16 april, 2010

    Underbara dagar tillsammans med er<3

    SvaraRadera