söndag 18 april 2010

Flackpeter, friendship & Gurkor.

Hur kan en fredag bättre inledas än med vackra tulpaner från sin man? Tänk att man kan bli så glad av ett gäng blommor!Helgen skulle spenderas med vänner och undertiden Mr Oa körde Lilleman till mormor och morfar gjorde jag något mycket onödigt men ack skönt. Solarieöarna here I come! Det var så skönt att jag faktiskt somnade redan efter fem minuter i de farliga strålarna. Att jag sedan kanske inte fick den önskade gyllenbruna nyansen utan snarare blev förvandlad till någon slags coctailtomat det är smällar man får ta.
Lagom till mannen i huset var hemma igen dök vännerna upp och ljummadet och mysfaktorn var hög när det var dags att åka och hälsa på Hjalmar i Brunnsparken.

I väntan på chauffören han vi med att "posa" och njuta lite i solskenet. Det är så skönt med värmen. Kan inte våren vara här på riktigt nu?Givetvis hann de båda blonda inte i tid utan kom precis efter att förrätten serverats.
Hjalmar bjöd på god mat och trevlig show mellan småpratet med bordsgrannarna.

Kul? Ja, det är han, Örets egna "Entertainer". Ja, inte Mr Oa utan Hjalmar såklart även om Mr även han glänser till med jämna mellanrum.
Efter lift till stan med Sigges farföräldarar ..
...gick vi på Ritz...
...och dansade såklart!
På Lördagen fortsatte festen för frun i Huset men då i Ekans residens (som för övrigt var en smula orolig över att ha lämnat över sitt hem till ett gäng med partysugna tjejer). Hans fru hade fixat en otroligt trevlig tjejkväll med god mat, singstar och tårta.
Titta så fint de har hemma hos sig!
Becca och Jennie var där...
...och såklart huvudpersonen själv, fru Ekis som senare ville ut och dansa. Vi tog därför på oss de gyllene pjucken och åkte på ett besök till den Blå månen.
Kan det möjligvis vara så att "Blonds have more fun?" Eller kanske "Girl's just wan't to have fun" ? Nja, snarare att det är kul att umgås, äta gott, prata med sina nära och dansa. Summan är i alla fall en trevlig helg med mycket skratt i gott umgänge.
Kära Fi...nu är även du medlem i "Guldlubben 30". Nästa gång är det din tur Fialotta! Men om jag minns rätt kan det vara så att en viss herre står på tur först?
Puss på er alla från fru Fridolina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar