tisdag 21 juli 2009

Fundering som ändock avslutades med en liten startraket

Fixing och renovering, kul? Ja, faktiskt men också lite jobbigt med all röra på vägen till målet. Dessutom sätts fler inredningstankar igång hos Fröken F och Mr Oa som b l a funderar på det här med att fixa eller icke fixa ett barnrum till Lilleman. Med 90% säkerhet kommer Lilleman sova inne hos oss sina päron ett långt tag till och den vakna tiden spenderar E i de rum vi huserar i. Nej, det där med ett färdigfixat barnrum får nog vänta för Lillemans del. Men ändå lite kul är det ju...

Startskottet för ett lekrum gick ändock idag då mormor kom med ett paket från gamla stan till Lilleman. E visade oerhört starkt intresse för innehållet som visade sig vara en gammal gul hippiebubbla i retrostyle. Detta får helt enkelt bli den första prylen i E:s lekrum. Mamma Fridolina och pappa Oa beställde i och med detta även nästa grej till lekrummet, en färgstark elefant på tyg. Hoppas att det blir en dunderhit. Framförallt sägs elefanter bringa lycka och vilka föräldrar önskar inte sitt barn lycka?

Fast det är klart, allra roligast blir när Lilleman själv kan peka och önska till sitt egna barnrum längre fram. Då vet man ju med all säkerhet. Ja, attans så skoj det ska bli då. Tills dess nöjer vi nog oss så här och plockar och köper på oss sådant som kommer i vår och Lillemans väg. Som sagt mest tid spenderar E ändå i hemmets hjärta, för oss då - kök och vardagsrum!

På Village.
Expedit:
-Vadå får han det då?
Fröken F:
- Ja, självklart...Vill han det och vi har sagt det så visst!
Expedit:
- Jaha...
(Diskussionen gällde huruvida jag tyckte det skulle vara okej om E valde rosa tapeter med prinsessor på i sitt rum eller inte. Hallå..vad exakt tror hon? Nej, det får du inte hjärtat mitt... du måste ha blåa sjörövare! Om han ska få välja ska han väl få välja!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar