onsdag 29 april 2009

"Dubbelt på samma gång"


Har ni tänkt på att man kan känna dubbelt på samma gång? Det finns en mängd sådana exempel att ge. Här kommer ett ganska självklart och dessutom färskt exemplar av dubbelt på samma gång.

Det kan t e x vara när man träffar en av sina allra bästa vänner live en ynka gång inom loppet av 3 månader. Då har man längtat, väntat och saknat länge, länge. Särskilt med tanke på att den människan för inte alls så länge sedan fanns live i ens liv dagligen under sex års tid! Då kan man tala om att det känns dubbelt på samma gång.
När mötet väl äger rum slår hjärtat så man blir varm, skrattgroparna blir översynliga och diskussioner blir så tydliga och självklara och man förstår varandra precis exakt! Då känns det dubbelt på samma gång när sedan lördagen sakta börjar lida mot sitt slut och den här personen packar ihop och drar till sitt liv hemma någonstans. Någonstans som inte är mittstans ,för jag har mittstans här och denna har sittstans där! Men förr då hade vi vårtstans där -tillsammans dagligen då vi kämpade mot samma gemensamma mål. Ja- då känns det-dubbelt på samma gång, glädje och tårar i ett när dagen är slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar